Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

                                                                                Over JdB Zadelservice

 

Mijn naam is Joyce de Boer
Eigenaresse van JdB Zadelservice.

 

Als klein meisje altijd al helemaal gek geweest op dieren waarbij het thuis ook altijd net een dierentuin was. Paarden en honden waren altijd al de dieren die mij het meest aantrokken.

Toen ik na mijn Middelbare school moest kiezen wat voor opleiding ik wou gaan doen was die keus snel gemaakt, Paardenhouderij!!
Tijdens de opleiding ook mijn Orun diploma gehaald (lesgeven). Dit wou ik erg graag halen om mensen te kunnen helpen bij een correcte training van hun paard waarbij ontspanning en rust bovenaan staat.
Ook heb ik verschillende stage plekken gehad waar ik erg veel ervaring heb opgedaan.

Na de hele Paardenhouderij opleiding mij toch weer meer verdiept in de honden en uiteindelijk een hondenuitlaatservice gestart in 2014. Hierbij had ik vooral de honden met een zogenoemde 'gebruiksaanwijzing' die niet met een grote groep mee konden. Aanvullend op de honden uitlaatservice heb ik ook mijn paardenvervoer vergunning gehaald en heb ik meerdere paarden van a naar b vervoerd met auto en trailer.

Ondanks dat ik het prima naar mijn zin had met mijn hondenuitlaatservice / paardenvervoer heb ik op een gegeven moment toch besloten om een opleiding te gaan doen waarbij ik paard en ruiter verder kon helpen.
Dit is de opleiding zadelpasser bij Saddle Professional geworden. Zelf had ik al vaker problemen gehad met niet correct passende zadels en onjuiste informatie. Hierdoor was voor mij een duidelijk doel gesteld om paarden en ruiters aan een correct passend zadel te helpen waardoor er weer correct en pijnvrij verder getraind kan worden.
De opleiding heb ik afgerond in 2018 en direct daarna JdB Zadelservice opgestart.

Inmiddels al een veel verschillende combinaties voorbij zien komen en een hoop mensen aan een zadel kunnen helpen. Ik hoop dan ook dat ik dit nog heel lang kan blijven doen! 

 

Opleidingen:
- Zadelpasser, Saddle Professional

- Paardenhouderij, Lentiz
- Orun diploma, instructie
- Paarden(dieren)vervoer opleiding

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?