Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Over JdB Zadelservice


Mijn naam is Joyce de Boer, eigenaresse van JdB Zadelservice.
Als klein meisje al helemaal gek van dieren en dan met name paarden en honden. Al vrij
 snel was het voor mij duidelijk dat ik met dieren ging werken.

Na mijn middelbare school ben ik een Paardenhouderij opleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel stages gelopen op verschillende paarden bedrijven. Hierdoor heb ik een hoop kennis en ervaring opgedaan. Ook heb ik tijdens mijn opleidingsperiode het Orun diploma ( Instructie / lesgeven ) gehaald. Voor lessen met uw eigen paard kunt u ook bij mij terecht. Ik kijk naar wat paard en ruiter aankunnen en zorg ervoor dat er getraind word op een positieve en eerlijke manier.

Na mijn paardenhouderijopleiding ben ik de kant op gegaan van de honden en een hondenuitlaatservice begonnen. Hiernaast heb ik ook nog mijn papieren gehaald voor het vervoeren van paarden en heb dat met veel plezier gedaan. Toch bleven de paarden te diep in mijn hart en ben ik de opleiding tot zadelpasser gaan volgen bij Saddle Professional in Leusden.
In 2018 heb ik de opleiding afgerond en heb ik de overstap gemaakt om als zadelpasser te gaan werken en de hondenuitlaatservice te stoppen.

Nu inmiddels alweer langer in het vak met veel plezier en ik hoop dan ook nog een hele boel mensen en paarden blij te kunnen maken met goed passende zadels.

 

 

Samen met mijn moeder en zus zijn wij in het bezit van 3 prachtige paarden.
Ook heb ik nog 2 honden welke regelmatig met mij meegaan.

Opleidingen:

- Zadelpasser, Saddle Professional
- Paardenhouderij, Lentiz
- Orun diploma, instructie
- Paarden(dieren)vervoer opleiding

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?