Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nieuwe zadels:

Wintec:Wintec Isabell Werth HartWintec Isabell Werth Hart Isabell Werth
Ontwikkeld in samenwerking met Isabell Werth. Het zadel biedt revolutionaire prestaties voor paard en ruiter. Beschikt nu over de NIEUWE beweegbare ergonomische stijgbeugelriemhaak, welke gemakkelijk verplaatst kan worden om zo de ruiter een moeiteloze evenwichtige centrale houding te verzekeren. Voorzien van CAIR Cushion Systeem en Easy-Change Fit Solution. Verkrijgbaar in zwart of bruin, 16,5'' 17'' 17,5'' en 18.''

Prijs € 1.229,-

Wintec:Wintec Pro Wide dressuur Hart Pro Wide 
Een wijd dressuurzadel, speciaal ontworpen voor bredere paarden. Het nieuwe Wintec Pro dress
uurzadel biedt een ongekend comfort. Deze zorgt voor een perfecte, vertrouwde dressuurhouding dankzij extreem smalle beendoorloop, die voor een betere beenpositie en een beter contact met uw paard zorgt. Voorzien van CAIR Cushion Systeem en Easy-Change Fit Solution. Verkrijgbaar in zwart, 16,5'' 17'' 17,5'' en 18.''

Prijs € 1.079,- (ook verkrijgbaar in Veelzijdigheid € 875,-)

 

Arena:Arena Dressage Dressage

Dressuurruiters zullen het prachtig vormgegeven Arena dressuurzadel waarderen terwijl jij en je paard samen bewegen in perfect comfort en harmonie. Tijdens training en competitie geniet u van het nauwe contactgevoel, waardoor u en uw paard dressuurbewegingen ritmisch kunnen uitvoeren. Verkrijgbaar in 16,5" 17" 17,5" en 18".

Prijs € 1.295,- (ook verkrijgbaar in spring en veelzijdigheid)


Bates:Bates WIDE Dressage Wide
Het bates wide dressuurzadel is een hypermodern dressuurzadel speciaal ontworpen voor het breder paard.
De prestatiegerichte diepe zit biedt een onovertroffen niveau van comfort voor u en 
voor u en contact met uw paard dat nog nooit eerder in een WIDE zadel is ervaren. Door het diepere zitvlak en de ultradunne taille kun je dieper in het zadel zitten om een ​​evenwichtige en centrale positie te ondersteunen. Voor je paard zorgen een ultradun paneel, brede kamer, groot, egaal draagvlak en verstelbare Y-singel voor optimale zadelstabiliteit en bewegingsvrijheid voor een comfortabele pasvorm.
Verkrijgbaar in 16,5" 17" 17,5" en 18".

Prijs € 1.899,-

 
Bates:Bates Isabell Isabell Werth
De diepe zit in het Bates Isabell Saddle is uniek; positionering u in een centrale en evenwichtige positie die zorgt voor een juiste uitlijning is moeiteloos.
Het zadel zorgt voor de ultieme verbinding met je paard door een naadloze, ultradunne overgang van je zitvlak over de lengte van je been. Het zadel biedt een enorme ondersteuning voor je paard, door de anatomische vorm van de boom, royaal paneelontwerp, een verstelbare ergonomische stijgbeugelstang en toonaangevende prestatiesystemen, waaronder het CAIR Cushion System, resulterend in ongekend comfort en volledige bewegingsvrijheid. Ervaar de ultieme connectie met je paard en word een winnend partnerschap in een Bates Isabell zadel.
Verkrijgbaar in 16,5" 17" 17,5" en 18".

 Prijs € 2.699,-

Bates:Bates Innova Mono Innova Mono
Het innovatieve mono flap-ontwerp zorgt voor ongeëvenaard nauw contact, verbinding en aanpassing 
van de rijder door gebruik te maken van de voordelen van de FlexiContourbloc en verstelbare ergonomische stijgbeugelstangen.

Voor jou, de berijder: ultra close contact, comfort, positie en communicatie. Het innovatieve monoflapontwerp zorgt voor een ongeëvenaard nauw contact, verbeterde verbinding en communicatie. Beschikt over een comfortabele, diepe zitting die samenwerkt met de revolutionaire externe FlexiContourbloc, die anatomisch gevormd en verstelbaar is, waardoor hij duidelijk uniek is.De verstelbare ergonomische stijgbeugelstang is ontworpen om het volume onder uw been te verminderen en kan eenvoudig worden verplaatst door simpelweg de pal op te tillen en de stang te verschuiven naar de individuele positie van de berijder.Voor uw paard: comfort, stabiliteit, pasvorm, communicatieVloeiende demping voor de werkende spieren van je paard die drukpunten elimineert en je gewicht gelijkmatig verdeelt over het volledige draagoppervlak van je zadel. Een gelijkmatige gewichtsverdeling bevordert de bloedstroom naar de spieren van uw paard voor een betere ontwikkeling en betere prestaties.Doorgestikte paneelpunten zorgen voor een nauwere, comfortabelere pasvorm van het paneel achter de schouders van uw paard.Het Running Y-singelsysteem biedt de mogelijkheid om een ​​gelijkmatige trekkracht van de voor- en achterkant van uw zadel te verkrijgen, waardoor het comfort en de zadelstabiliteit van uw paard worden vergroot.
Verkrijgbaar in 0 (16,5 tot 17) , 1 (17 tot 17,5) , 2 (17,5 tot 18)

Prijs € 2.999,-

Bates:  ArtisteBates Artiste
Wees als één… het geheim om uw dressuurprestaties aan te wakkeren. 
Ontdek het 
kunstenaarschap in gedurfde innovaties die verrassend genoeg gaan over de subtiliteit van het rijden. Een positie zo natuurlijk en een verbinding zo gevoelig dat het zadel bijna verdwijnt en je prestaties worden versterkt. Het kunstenaarschap… dit zadel viert de kunst van het dressuur - de gebeeldhouwde voorstelling uitgevoerd door paard en ruiter die elke beweging met emotie, kracht en gratie choreografeert. De perfecte pasvorm… bereik de perfecte pasvorm voor je paard en genereer een kracht en diepte van expressie die je nog nooit eerder hebt gevoeld. De stabiliteit… vind stabiliteit met een perfecte balans die je een stilte, een onafhankelijke zitpositie en een lichtheid van hand en been zal geven waardoor je met gemak over je podium kunt dansen. De verbinding… voel ultieme gevoeligheid, stuur een verbinding aan die de meest subtiele finesse in uw hulpmiddelen mogelijk maakt terwijl u in de schijnwerpers staat in de hoofdarena. Ontdek ... de Bates Artiste.

Verkrijgbaar in 0 (16,5 tot 17) , 1 (17 tot 17,5) , 2 (17,5 tot 18)   

Prijs € Binnenkort verkrijgbaar                                                     

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?